Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Aanmelden!

Statistieken

Nieuwsberichten

Wijzigingen sMaffia

De laatste tijd is er veel tijd gestoken in het ontwerp van sMaffia en de daarbij horende spelmogelijkheden.

We zijn druk bezig met de volledige lay-out, het vergt iets meer tijd dan we in verwachting hadden voordat we de nieuwe versie online kunnen zetten.

De hoofdpagina zal tevens een frisse look krijgen in het thema van de binnenkant van het spel. In het spel komen nieuwe opties beschikbaar en zullen we ons best doen voor meer aantrekkelijke Evenementen.

We hopen dat jullie nog even kunnen wachten..

sMaffia vernieuwd

Hoi, leuk dat je dit bericht leest!

We zijn hard bezig met sMaffia**** te verbeteren op vele gebieden, zoals je kunt zien hebben we nu de startpagina volledig aangepast met een nieuwe layout!

Met de nieuwe layout gaan we de juiste richting op om niet alleen bereikbaar te zijn op een PC/computer, maar nu ook op mobiel of een tablet

De eerste stappen zijn gezet zoals je kunt zien met de buitenkant van sMaffia, zo zijn de regels met voorwaarden duidelijker gemaakt en de nieuwe Europese AVG wet is meegenomen. Zo is het op de startpagina ook nu makkelijker navigeren en sneller dan voorheen.

We blijven niet wachten en gaan door met nieuwe updates en vernieuwingen. In het spel zullen ook snel veranderingen plaatsvinden, dit kan ook te maken hebben met code's vernieuwen/verbeteren of verkleinen. Ook is het uiteindelijk het plan dat sMaffia**** volledig beschikbaar zal zijn op alle devices; mobiel, tablet en PC.

Heb je nog ideeën? wacht niet en help ons om alles te verbeteren!

O ja.. als laatste maar zeker niet onbelangrijk we zijn overgestapt naar een https omgeving, dus met SSL Certificaat. Dit is een betere beveiliging voor de gegevens die jij invoert, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en andere gegevens.

Bedankt

1st

€ 25,-

2de

400 kristallen

3de

325 kristallen

Screens

Auto stelen Coke fabriek Schietbaan