Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Aanmelden!

Statistieken

Ouders en verzorgers

Informatie voor ouders en verzorgers

Deze pagina is bedoeld om ouders en verzorgers informatie te verschaffen over het spel sMaffia.nl

Spel

sMaffia.nl is een online browser spel. Dit wil zeggen een spel in een website verwerkt. Ook wel RPG genaamd, Role playing game! Wij spelen hier met zijn allen de rol van een crimineel in deze criminalgame. Er kunnen misdaden uitgevoerd worden en organisaties (groepen) worden opgericht. Zo kun je racen met auto's, discussieren op het forum en de shoutbox, geld sparen, vrienden hebben en naar het casino gaan en natuurlijk nog heel veel meer!

Maar buiten dat, het is en blijft een spel dat over criminelen gaat. Al zijn de crewleden allemaal in uw leeftijd!, De leeftijd verschild wel in de crew, we zijn 16+ . Wij zullen er ook op toezien dat er geen grove taal word gebruikt, geen racisme of reclame word gemaakt.

Ook letten we er op dat er niemand word gepest en dat er ongestoort en gezellig een spelletje gespeeld kan worden. Bij ons draait het er uiteindelijk om dat iedereen een kans krijgt iedereen gelijk behandeld wordt en vooral iedereen veel plezier heeft.

Leeftijd

Dit spel is bedoeld voor de wat oudere jongeren, grofweg 13 jaar en ouder. We hanteren geen leeftijdscontrole aangezien dit niet betrouwbaar is en averechts werkt. Iedereen kan tenslotte invullen dat ze wat ouder zijn.

Wij houden wel toezicht op alle leden en mocht blijken dat een speler te jong is voor onze pagina zullen wij deze ook verzoeken om een ander spel te gaan zoeken iets wat meer bij zijn of haar leeftijd past.

Kosten

Het spel is gratis te spelen, wanneer het spel bevalt kan een speler er voor kiezen te betalen voor het spel.

Er is bijvoorbeeld een betaal mogelijkheid om het spel actiever te spelen. Men kan doormiddel van kristallen (tegoed) opties in het spel kopen die helpen in het spel. Bijvoorbeeld een betaald account die ervoor zorgd dat de speler wat meer mogelijkheden heeft in het spel.

Er is dus geen sprake van een abonnement dat opgezegd moet worden of een automatische maandelijkse afschrijving.

Betalingen worden meestal gedaan per telefoon en sms wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u betaalnummers blokkeren op de telefoon. Ook kunt u ervoor kiezen een Paysafecard te nemen of via paypal kristallen aan te schaffen voor uzelf of u kind. Zo is uw veiligheid extra gewaarborgd. Er is Totaal geen verplichting om kristallen te kopen in het spel zijn ook mogelijkheden om deze te verdienen. Bijvoorbeeld door andere spelers aan te brengen. Zo krijgen ze 10 kristallen per aangebrachte member.

Uitsluiting van sMaffia.nl

Wanneer u niet wilt dat uw kind sMaffia.nl speelt, is er de mogelijkheid om dit spel te laten blokkeren voor uw kind. Neem hiervoor contact met ons e-mailadres. We kunnen uiteraard niet uitsluiten dat uw kind een tweede account aanmaakt en alsnog gaat spelen bij vrienden/kennisen.

sMaffia.nl kan u berijken via ons e-mailadres: info@smaffia.nl, wij streven er naar uw mail binnen 24u te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Crew sMaffia.nl

1st

€ 25,-

2de

400 kristallen

3de

325 kristallen

Screens

Auto stelen Coke fabriek Schietbaan